MinVerksamhet

Om MinVerksamhet

Att vara redovisningskonsult eller att driva en verksamhet innebär myckett mer än att bara driva sina affärer!  Man ska samtidigt se till att hålla kontroll över sin ekonomiska redovisning, skicka in årsredovisningen till Bolagsverket, deklarera sin moms och arbetsgivaravgifter, lämna in sin inkomstdeklaration etc.

Vi vill hjälpa dig att kunna fokusera på det som du är bra på och låta oss och våra system hjälpa dig med resten!

Tjänsterna på hemsidan uppdateras kontinuerligt och du får gärna höra av dig om det är något du saknar eller tycker kan förbättras.

Genom våra tjänster är vi geografiskt obundna och vi kan hjälpa dig oavsett var du befinner dig. Genom mail, chatt eller telefon kan vi ge dig ytterligare hjälp om du behöver.

Vi som arbetar med utvecklingsarbetet är i grunden revisorer, redovisare och jurister och anpassar kontinuerligt tjänsterna efter aktuella regler.

Våra tjänster, mallar, dokument samt kundregistrering innebär att vi lagrar en mängd information om företag och personer. Uppgifterna ligger skyddade och behandlas konfidentiellt och sprids inte vidare till tredje part utan uttryckligt medgivande från användaren.

För att bli så heltäckande som möjligt samt att bibehålla kvaliten på våra tjänster har vi flera samarbetspartners.